Activitats

Situats en un paradís indiscutible, amb una gastronomia inigualable i activitats sense fi per gaudir del moment.

La Costa Brava és un dels llocs més màgics de Catalunya. Tots els seus paisatges, la calma de la immensitat del mar i dels boscos de pins, les tradicions i la seva gent fan d’aquest territori un lloc especial.

costa brava

Un paradís a la costa 

Platges inspiradores

A pocs quilòmetres de platges i cales de l’Empordà, com Sa Tuna, Sa Riera o la Platja de Pals. Les platges de la Costa Brava són d’aigües transparents, àmplies i salvatges, amb unes vistes úniques, ideals per gaudir-ne en família, practicar esports aquàtics, passejar i gaudir d’unes magnífiques vistes al Mediterrani i a les Illes Medes.

costa brava

Esports amb encant

Golf de Pals, Golf Empordà i altres

Situats molt a prop de l’hotel i sobre unes dunes cobertes per una immensa pineda i davant del Mar Mediterrani. Són considerats dels millors camps de golf d’Espanya, gràcies al seu disseny i han estat seu de nombroses competicions internacionals.

costa brava

Meravelles de la Costa Brava

Llocs i cultura

Descobrir pobles medievals encantadors com Pals, Peratallada, les runes d’Empúries… Passejar pels llargs camins de ronda al costat del mar i visitar el museu del geni Salvador Dalí, que va deixar un gran llegat al Teatre-Museu Dalí de Figueres, o la seva casa a Port Lligat. I sense oblidar la vella ciutat de Girona, amb “El Call”, on els seus jardins i carrerons ens transporten a una altra època.

costa brava

Oci per a tothom

Festes i esdeveniments

Gaudiu de concerts sorprenents en un magnífic auditori, festes a l’aire lliure, concerts a la platja, atraccions d’aigua a parcs aquàtics en els quals remullar-se i passar-s’ho bé. També podeu passar una estona apassionant als casinos de la Costa Brava.

RESTAURANT SA PUNTA - PLATJA DE PALSABIERTO CADA DIA

Restaurant abierto cada día.

De 13 - 15.30 h & 20 - 22.30 h.

Reservas al 972 63 64 10

Oportunidad!Sólo este fin de semana. Descansa mejor en el Sa Punta!

Reserva hoy en nuestra web y aprovecha este descuento del  10% que ofrecemos sólo este fin de semana.